Illustrasjonsbilde kan avvike noe fra ferdig modell.

Nøkkelinformasjon

  • Størrelse (BRA) : 29 m²

  • Soveplasser soverom: 2

  • Soveplasser sovealkove: 2

  • Soveplasser hems: 4

  • Soveplasser sofakrok: 2

  • Eierform: Selveier


HytteMODELL B

Dette er den mellomstore hytta.

Som de andre hyttene har den en hems med overnattingsmulighet for 4 personer, en sofakrok hvor 2 personer kan overnatte og sovealkove i tillegg til soverom, slik at man totalt kan overnatte 10 personer. Hytta har et soverom ekstra, men er ellers identisk med hytte A.

Den store takhøyden på 3,85 m på det høyeste og glassfasaden mot utsikten, gjør at hytta virker større og romsligere enn gulvflaten skulle tilsi. Hyttas midtpunkt med den store glassfasaden tar vare på dagslyset og serverer utsikten på et sølvfat. Når man åpner skyvedøren føler man at hytta er en forlengelse av naturen. Hytta leveres med kjøkken med kjøl/frys, koketopp, komfyr, ventilator, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Badet leveres med enkel baderomsinnredning, WC og dusjvegger. På gulvet er det parkett/tregulv som standard.

Det er varmekabler i hele hytta, WiFi og fiberoptiske kabler for kabel TV. Det er tilrettelagt for smarthusløsninger hvor man kan styre temperatur, lys osv. Peisovnen ved skyvedøren vil du se uansett hvor du befinner deg i rommet. Hytta har et moderne uttrykk som følge av utstrakt bruk av miljøvennlig massivtre og store glassfasader. Massivtre magasinerer varmen og utjevner innetemperaturen slik at det blir et godt inneklima året rundt.

Klikk for større bilde av plantegninger