Mye mer enn en hytte

Beliggende ved Glommas bredd kun 45 minutter fra Oslo, skal det bygges 97 helårsisolerte strandhytter, restaurant, scene og marina. Hver hytte får en tomteparsell på ca 200 kvm hvor man kan dyrke egne grønnsaker eller plante blomster. Hyttene varierer fra 25-35 kvm med soveplasser 3-7 personer. I tillegg er det overnattingsmulighet for 4 personer på hems. Strandhyttene vil ha vann, avløp, kabel-TV og WiFi samt mulighet for egen båtplass. Hytta kan styres fra en app (temp, lys etc.).

Dette er et konsept hvor man kan være aktiv på hytta med fiske, dyrking, båtliv, konserter, golf osv. Strandhyttene i Nes skal være mye mer enn ”hytter ved elva”. Strandhyttene er en del av et større konsept hvor området blir et opplevelsessenter for hytteeiere, folk i kommunen og tilreisende. Det kan være en kulturarena med kurs og aktiviteter. Nes Strandhager skal engasjere og begeistre både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

ESkoglund31.7_f261789.jpg

Stranden

I tillegg til arrangementer gir den store stranden muligheter for mange aktiviteter for store og små, som volleyball- og fotballturneringer. Her kan du hvile, bade, spille og nyte dagene med de aktiviteter som passer deg. Med strandhagene vil St. Hansfeiringen få en ny betydning!

Marinaen

Bryggeanlegget er dimensjonert for 20 båtplasser. Her kan du f.eks. leie båt for fisketurer, kanoer og kajakker. Det tilrettelegges for at passasjerfergen Elvekongen kan anløpe for de som ankommer Årnes med tog. Elvekongen har «alle rettigheter» med tanke på servering og kan leies til spesielle anledninger. Det planlegges også marina med selvbetjening hvor det kan fylles drivstoff.

nes2.png

Restauranten

Skal holde høy kvalitet med fokus på lokale lokale råvarer. Restaurantbygget prosjekteres med uteservering, kiosk, og forsamlingslokale, som kan leies ved forskjellige anledninger. I tillegg til driftskontor som kan ta seg av båtutleie og utleie av ledige hytter.

Scenen

Konsertscenen vil få en unik beliggenhet og plasseres lengst vest på stranden, slik at mest av mulig av stranden forblir uberørt. Scenen planlegges dimensjonert for å kunne arrangere konserter med store norske og internasjonale artister, men også kulturgrupper som trenger en arena for å øve og vise sine talenter. Strandområdet kan for øvrig benyttes til små og store arrangementer.

 
35265968_1872197419754729_9182367649072414720_n.jpg

området

Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Her kan du gå lange turer på oppmerkede stier, fiske etter gjedde og abbor i Glomma, eller ørret i en av Akershus’ beste ørretelver. Du kan padle kajakk eller kano i sideåene, spille golf på en av banene i nærheten, eller bruke tid på de mange kulturtilbudene Nes har å tilby.